OSVETLITEV

Oči so čutni organ, prav tako kot ušesa. Zato svetlobi ne dajemo prav nič manj poudarka kot zvoku. Zvok in slika morata biti usklajena. Osvetlitev ne sme biti kičasta. Pravilen nabor razsvetljave in njena pravilna postavitev sta ključni za dosego estetski učinkov. Svetloba mora v pravem trenutku poudariti oz. izpostaviti pravi del dogodka, enako kot v pisanem tekstu dosežemo s krepko zapisano besedo. Tako postane vse še bolj imenitno, lepo, nepozabno.
Pred vsako izvedbo osvetlitve si ogledamo lokacijo dogajanja in glede na želje in zmožnosti naročnika izdelamo načrt osvetlitve. S pravilno konfiguracijo luči, njihovo pravilno postavitvijo in strokovnim vodenjem, osvetlitev predstavlja dodatno vrednost prireditvi in ni le zgolj strošek za naročnika.


Velik nabor svetil in znanje nam omogočata izvedbo prav vsake naloge: koncertna ostvetlitev, gledališke luči, ambientalne osvetlitve,... Niti izvedba televizijskih luči za nas ni ovira.

V svetlobnem parku imamo fresnele, Pcje, pare 64, spote, washe, beame, led pare, led tube, led palce, laserje, mašine za balončke, mašine za dim,...

ASL že vrsto let zvokovno, svetlobno in vizualno podpira različne prireditve. Kos smo manjšim in največjim izzivom, kjer naše znanje, izkušnje, prilagodljivost in čut za kakovostno izvedbo zaupanih del pridejo do izraza. Izkušnje smo pridobivali doma in po svetu.