O Z V O Č E N J E

Vrsto let skrbimo za zvok na raznih prireditvah in koncertih različnih glasbenih zvrsti ter različnih dimenzij. Vsaka lokacija in vrsta prireditve terja svojo konfiguracijo ozvočenja. Ozvočenje postavimo in umerimo tako, da dosežemo najboljšo kvaliteto zvoka, pri čemer uporabljamo najsodobnejšo opremo, ki je trenutno na trgu. Stremimo k temu, da so zadovoljni naročnik, izvajalci in nenazadnje občinstvo. Nepredvidene probleme rešimo v trenutku, saj ekipo sestavlja vrsta tehnikov z znanjem, izkušnjami in dobrim posluhom za glasbo. Smo mnenja, da se vsega le ne da naučiti. Za delo, ki ga opravljamo, je potrebno imeti sposobnosti, ki so posameznikom prirojene.

Vsak kos opreme je preizkušen predenj zapusti skladišče in pride na prizorišče dogodka. Z opremo ravnamo skrbno. V najem jo dajemo le z spremljajočim tehnikom. Brez tehnika je možno najeti določeno opremo, npr. za praznovanje rojstnega dneva ali obletnice. V ta namen imamo pripravljenih nekaj kompletov, ki jih po vsaki uporabi skrbno pregledamo.


Vsa naša oprema je višjega cenovnega razreda in terja usposobljeno ravnanje.

Razpolagamo z naslednjo opremo:
- zvočniki znamke: Martin Audio, Kv2 Audio, RCF, Elektro Voice,...
- mikrofoni znamke: Shure, Seinheisser, Neumann, DPA, Rode,...
- mešalne mize: Yamaha, Midas, Allen Heat,...

Imamo tudi mobilni audio snemalni studio. Ta nam omogoča snemanje priredive (vsak kanal posebej) za kasnejšo obdelavo posnetkov ali direktni prenos na radio ali TV. V primeru, da se želite izogniti tehničnemu otoku, lociranemu na sredini dvorane, lahko mix zvoka opravimo tudi iz mobilnega audio snemalnega studia. To je priporočljivo za ekskluzivne dogodke. Tehniki tako ne motijo gostov.
Preizkusite nas, naj vam bodo naša znanja in izkušnje v korist.

ASL že vrsto let zvokovno, svetlobno in vizualno podpira različne prireditve. Kos smo manjšim in največjim izzivom, kjer naše znanje, izkušnje, prilagodljivost in čut za kakovostno izvedbo zaupanih del pridejo do izraza. Izkušnje smo pridobivali doma in po svetu.